Izvor: Alo.rs
29.10.2023 u 20:30
0

Partizan vezao i 11. pobedu! Igrači častili Duljaja za rođendan!

Dva minuta su bila potrebna crno-belima da slome otpor Voždovca

Fudbaleri Partizana upisali su novu pobedu u Superligi, 11. po redu!

Dva minuta su bila potrebna crno-belima da probiju zid pred golom Voždovca, a to im je pošlo za rukom preko Severine u 54. i Zahida u 56. minutu. Tačku na utakmicu stavio je Saldanja sa penala u 84. minutu – 3:0 (0:0).

Nova tri boda sigurno su najlepši rođendanski poklon treneru Igoru Duljaju, baš kao i njegovom pomoćniku Albertu Nađu.

Kraj utakmice.

90. minut – Imao je šansu Baždar da se upiše u strelce, ali je šutirao pored gola.

87. minut – Baždar i Trifunović umesto Zahida i Saldanje.

84. minut – Stjepanović je u igri umesto Belića.

84. minut – GOOOL! Saldanja precizan sa bele tačke.

82. minut – Damjanović je srušio Saldanju posle loše reakcije odbrane Voždovca. Žuti karton i za njega, a penal za Partizan.

84. minut – GOOOL! Saldanja precizan sa bele tačke.

82. minut – Damjanović je srušio Saldanju posle loše reakcije odbrane Voždovca. Žuti karton i za njega, a penal za Partizan.

81. minut – Žuti karton za Teodorovića.

75. minut – Novevski je zamenjen, u igri je Đurđević.

71. minut – Ponovo je probio Severina, ali je udarac Saldanje još jednom izblokiran.

70. minut – Šćekić je u igri umesto Kanutea.

66. minut – Pao je Vujanović u šesnaestercu Partizana posle minimalnog kontakta sa Markovićem. Sudija je samo odmahnu rukom, ali se čekala informacija iz VAR sobe. Pozvan je sudija Stamenković da gleda snimak. Na kraju je dosuđeno igranje rukom jednog igrača Voždovca u začetku akcije koja je dovela do potencijalnog kaznenog udarca. Za to vreme Nemanja Nikolić je ušao u igru umesto Natha kod Partizana, a Teodorović umesto Burmaza kod Voždovca.

65. minut – Mitrović je nešto neopreznije startovao na Belića, a ovaj je posle ukazane pomoći nastavio utakmicu.

60. minut – Trostruka izmena u Voždvocu. Mitrović umesto Neškovića, Vujanović umesto Vaščuka, Vilka umesto Flemingsa.

56. minut – GOOOL! Zahid za 2:0! Pored ovacija fudbalerima sa tribina se čuje „Uprava, napolje!“

54. minut – GOOOL! Severina naplaćuje dobru igru!

54. minut – Probio je sada Antić po levoj strani, dobro centrairao, a Belić iz punog trka šutirao glavom preko gola. Umesto lopte, on je završio u mreži.

51. minut – Prodisali su gosti  i sitgli do kornera, ali nisu zapretili Jovanoviću.

48. minut – Severina je u ovaj deo igre ušao u većoj brzini. Njegov šut sa 20 metara brani Katić i izbija loptu u korner. Natho je centrirao, Kanute bio najviši u skoku, ali je prebacio gol.

46. minut– Prilika za Severinu u nastavku koji nije lepo zahvatio loptu i poslao je pored gola.

45.minut-Počelo je drugo poluvreme! Bez promena u sastavima ulazimo u drugi deo susreta

43. minut- Iz slobodnog udarca imao je priliku Natho koji je uputio centaršut nakon kojeg su igrači Partizana imali korner.

36.minut- Partizan ima problem da probije defanzivni bedem rivala, sa druge strane, dobro su trčali u kontru gosti međutim bez šuta na gol i realizacije.

28. minut– Lepa prilika za Partizan u kojoj se našao Saldanja, međutim našao se i u ofsajdu.

27.minut– Natho smatra da je fauliran u šesnastercu, te da je uklizan, međutim, igrač Voždovca je prvi stigao na loptu, te se jedanaesterac nije ni razmatrao.

19. minut- Zapretio je Partizan preko Severine, međutim slab šut direktno u golmana gostiju.

16. minut-Odmah je uzvratio Natho posle kvalitetne akcije Partizana, međutim njegov šut završava preko gola.

15. minut– Zapretili su gosti preko Baščuka, šutem iz šesnaesterca koji je završio pored gola.

13. minut- Prva šansa za Partizan, Kristijan Belić se dobro kretao ispred gola gostiju, dodao precizan pas Saldanji čija lopta nije otišla u okvir gola, već su je igrači Voždovca izbacili u korner. Sa druge strane, Voždovac inicijativom jasno stavlja do znanja od početka da se neće samo braniti.

4. minut – Voždovac je imao prvu priliku iz slobodnog udarca. Burmaz je uputio slabiji šut pravo u golmana Jovanovića, bez šanse da ga ugrozi.

18:35- Počeo je meč na stadionu Partizana!

18:16-Klupe sa rezervnim igračima:

Partizan: Stevanović, Baždar, De Medina, Filipović, Nikolić, Petković, Saničanin, Šćekić, Šehović, Stjepanović, Trifunović

Voždovac: Bjelica, Antonijević, Bogdanović, Kojić, Lukić, Mitrović, Stoisavljević, Teodorović, Vilka, Vujanović, Đurđević

18:05-Marko Savić pred duel njegove ekipe sas Partizanom: „Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su, uspeli su i da preokrenu neke duele što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju. S druge strane, u poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su“

18:03- Igor Duljaj pred meč sa Voždovcem: „Deset pobeda u nizu, to ništa ne znači. Rekordi su za atletiku, tamo se to gleda. U fudbalu sve ima svoj početak i kraj, tako da tome ne pridajem nikakvu važnost. Isto kao i pitanje jesenjeg prvaka. Šta to znači? Ja to nikada nisam vrednovao. Jedino što mi je bitno u ovom momentu je utakmica sa Voždovcem i ništa više od toga“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter