Izvor:
15.05.2017 u 03:38
0

ĐUKIĆ PREUZIMA CRVENO-BELE: Mediji veruju da će iskusni trener bez problema napustiti Emirate!

Bivši trener Partizana i nekadašnji selektor Srbije Miroslav Đukić glavni je favorit da od naredne sezone sedne na klupu Olimpijakosa.

Grčki velikan traži trenera, a sadašnji šef struke Al Šababa iz Emirata datira kao idealno rešenje da popuni upražnjeno mesto na klupi. Sve su glasnije najave da bi Darko Kovačević mogao da preuzme funkciju sportskog direktora tima iz Pireja. Ako Kovačević dođe na funkciju, dileme nema posao bi poverio svom velikom prijatelju Miroslavu Đukiću.

Grčki mediji smatraju da iskusni stručnjak ne bi mogao da odbije poziv Olimpijakosa i da bi bez problema napustio posao u Emiratima.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/ExBlanquiverdes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter