Izvor: tanjug
16.12.2022 u 17:19
0

DODIK IZRAZIO SAUČEŠĆE: „Siniša Mihajlović obeležio istoriju srpskog fudbala i kao igrač i kao trener“

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegram saučešća porodici Mihajlović povodom smrti proslavljenog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mihajlović, legendarni fudbaler Crvene zvezde, reprezentacije i više italijanskih klubova, izgubio je u petak trogodišnju bitku sa leukemijom u 54. godini.

– Veoma me potresla vest o smrti Siniše Mihajlovića, jednog od najvećih srpskih fudbalskih imena. Siniša Mihajlović obeležio je istoriju srpskog fudbala i kao igrač i kao trener – naveo je Dodik u telegramu saučešća.

Kako je saopšteno iz kabineta predsednika RS, Dodik je naveo da je smrt Mihajlovića veliki gubitak za porodicu, ali i za sve njegove poštovaoce „jer smo izgubili izuzetnog čoveka, profesionalca i fudbalskog stručnjaka“.

 – U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća i saosećanja – poručio je Dodik. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter