Izvor: Alo.rs
22.06.2023 u 14:02
0

DULJAJ PRED NOVU SEZONU Partizan će biti bolji i agresivniji i brži, ali nam i takva pojačanja trebaju

Crno-beli počeli pripreme pred početak nove fudbalske sezone

Fudbaleri Partizana danas su na terenima SC „Teleoptik“ započeli pripreme za sezonu 2023/24.

Prozivku je izvršio šef stručnog štaba Igor Duljaj koji je od uprave dobio poverenje da vodi tim, a sada bi prema njegovim uputstvima morala da pristignu i pojačanja.

Cilj stratega crno-belih je da ekipa igra brz i agresivan fudbal, pa mu stoga trebaju igrači takvih karakteristika, uz napomenu da će se oslanjati i na igrače iz omladinske škole ukoliko ambijent oko tima bude pozitivan za mladog fudbalera:

Moj razgovor sa upravom je bio takav da u Sloveniju povedemo igrače na koje možemo da računamo za početak prvenstva. Imamo dosta mladih igrača koji će konkurisati za tim, što ne znači da će oni uleteti odmah u vatru, jer treba za njih da se stvori pozitivan ambijent. Svako ko bude zreo da igra biće mu pružena šansa – rekao je Duljaj i dodao:

– Pamtimo svi kako smo mi u naše vreme dobijali prostor da igramo, tako će biti i sa ovim momcima koje ćemo pokušati da oslobodimo nekog pritiska i da im obezbedimo razvoj uz malo iskusnije igrače nego što su oni.

Printscreen/Tanjug


Takmičarski se u planovima Partizana ništa ne menja, sa jednom velikom razlikom u odnosu na prošla leta, kada su izjave igrača, pa i bivših trenera bile otresitije nego danas.

Razlog za takvu uzdržanost verovatno dolazi kada se baci pogled u tuđe dvorište, gde sve pršti od pojačanja i gromoglasnih obećanja.

– Vidimo da Zvezda dovodi pojačanja, ali nas treba da zanima šta se dešava u našem dvorištu. Idemo u tri takmičenja, ja ovde ne želim ništa da obećavam. Ono što mogu da obećam je veći rad, bolji, brži i agresivniji Partizan, a za to su potrebna i pojačanja sa tim osobinama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter