Izvor: Tanjug
21.10.2020 u 13:40
0

DŽAJIĆ UZ ZVEZDU U NEMAČKOJ: Igraćemo sve bolje i bolje

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić izjavio je da crveno-bele očekuje teško gostovanje Hofenhajmu na startu grupne faze Lige Evrope, ali da ekipa može da parira jakom rivalu.

Džajić je otputovao sa ekipom u Nemačku i na licu mesta pružiće podršku izabranicima trenera Dejana Stankovića.

„Počinjemo evropske utakmice, svaki bod je naravno veoma važan. Svakako, na kraju će najvažnije biti da li ćemo stići do krajnjeg cilja i da osvojimo dovoljan broj bodova. Ovo prvo gostovanje je možda i najteže. Igramo protiv veoma dobrog bundesligaša, ali ima dosta utakmica ispred nas, videćemo gde ćemo moći da osvojimo bodove, da li je to u Beogradu ili i na nekom gostovanju. Nezgodno je što prvi meč igramo sa najjačim protivnikom u grupi, ali ako želimo da igramo Evropu moramo da se adaptiramo na sve to“, rekao je Džajić za klupski sajt.

PREMIJERKA U FOTELJI KOD MARIĆA:

RAT MAFIJI Mandatarka otkrila Mariću sve o borbi protiv kriminala!

ANA BRNABIĆ ISKRENA! Želim Selakovića, Dačić je dobio pravu funkciju

PREMIJERKA KOD MARIĆA! Nije sve gotovo, tri imena su pod znakom pitanja

RADOSNA VEST! Ova najava obradovaće sve penzionere

Džajić, aktuelni počasni predsednik, očekuje da će Zvezda iz meča u meč igrati sve bolje.

„Zvezda ima ispred sebe konačan cilj, a to je da bude prva ili druga u grupi, kao i da na proleće igra nokaut fazu Lige Evrope. Kada bi sada analizirali dosadašnji rezultat u novoj sezoni i kada bi podvukli crtu – od 11 prvenstvenih utakmica imamo 10 pobeda i jedan remi, dok u Evropi praktično nije izgubljena nijedna utakmica, sem one posle jedanaesteraca protiv Omonije. Za sada je sve onako kako treba, novi je trener i nova je koncepcija igre i treba očekivati da Zvezda igra iz utakmice u utakmicu sve bolje“, istakao je Džajić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter