Izvor:
14.07.2017 u 00:22
0

Evo šta je Milojević rekao o primljenom golu posle gluposti Anđelkovića u nadoknadi? (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde ostali su bez pobede u Kazahstanu, gde su u 93. minutu primili gol iz penala, posle neshvatljive greške Anđelkovića u kaznenom prostoru, Treneru crveno-belih bilo je teško posle utakmice zbog načina na koji je njegov tim ostao bez pobede.

Bila je ovo utakmica u kojoj smo imali posed, kontrolisali smo meč, dok se ekipa Irtiša branila blokom pet – četiri. Tražili smo strpljenje i prostore da probijemo. Znalo se da neće biti mnogo šansi na utakmici, da će ih biti iz prekida, koje je jako oružje domaćina.

Posle vođstva od 1:0 kontrolisali smo meč do kraja, i onda se na kraju desio taj penal. Nisam još video tu situaciju. Svaki trener će vam reći ovo, jako je teško kada primite gol u takvoj situaciji, a imate faktički obezbeđenu pobedu – konstatovao je Milojević.

Irtiš je ekipa koja se dugo poznaje i na okupu je duže, dok smo mi doveli nekoliko novih igrača, imali smo na ovom meču i Kangu, koji kao da je novi igrač, jer nije prošao pripreme sa nama, i mora da se navikne polako na sistem.

Jako je bio nezgodan put, ovde nas je sačekao ''veštak'', na kojem nismo navikli da igramo, a na sve to i kiša. Bravo za moje momke, pokazali su karakter, ništa nije gotovo. Drugo poluvreme se igra za 7 dana u Beogradu, imaćemo vremena da se maksimalno spremimo za tu utakmicu – istakao je trener Zvezde.

Telegraf
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter