Izvor: Happytv.rs
15.02.2023 u 17:01
0

Galtier: „Verujemo u prolazak dalje uprkost porazu, ali jasno je da nismo u dobrom trenutku“

Trener Parižana ne gubi optimizam

Iako su u PSG-u nedeljama najavljivali kako neće imati na raspolaganu Kilijana Mbapeja, skupoceni Francuz je ipak zaigrao protiv Bajerna, ali ni to nije pomoglo Parižanima da na Parku Prinčeva izbegnu poraz od 0:1. Nisu ni Bavari briljirali, ali dovoljno da na Alijanc Arenu ponesu minimalnu prednost.

Uoči derbija osmine finala LŠ, veliki je pritisak na PSG-u i šefa stručnog štaba Kristofa Galtija.

„Imali smo dosta problema, teških sat vremena u kojima nam je Bajern uzeo posed. Morali smo pritom brzo promeniti Hakijima koji je igrao s bolovima. Nije se najbolje snašao po povratku sa Svetskog prvenstva gde je puno igrao. Gol smo primili neposredno pre ulaska Mbapeja. Ne mogu reći da Bajern nije zaslužio pogodak. Nakon toga smo pokušavali, ali nije išlo“, istaknuo je trener Parižana, pa dodao:

„Nadam se da ćemo do revanša uspeti vratiti svežinu i neke igrače. Činjenica je da se trenutno nalazimo u periodu kada tim nije u najboljem tonusu i pritom nije kompletna. Međutim, uprkos tome verujem da možemo ostvariti željeno u nadoknadi“.

Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Trener Bajerna Julijan Nagelsman bio je ipak zadovoljniji nakon prvih 90 minuta.

„Napravili smo prvi korak. Zadovoljan sam rezultatom, s igrom u prvih 25 minuta i ulaskom u drugo poluvreme. Sve to moramo potvrditi u drugoj utakmici. Mogli zabiti drugi gol, ali zaustavio nas je sjajni Donaruma“, naglasio je nemački stručnjak.

Nagelsman smatra i kako će u narednoj utakmici PSG biti puno opasniji.

„Nisam navikao videti PSG tako nisko, možda je to zbog njihovih nedavnih utakmica ili odsutnosti Mbapeja. Kada je Mbape ušao, došlo je do promene atmosfere na stadionu, probudio je ostale igrače. Morali smo više pritiskati, više se braniti. Dva puta nam to nije uspelo, ali srećom bio je ofsajd“. 

LIGA ŠAMPIONA: Milan savladao Totinhem, Bajern se „provukao“ u pobedi protiv PSŽ-a! (FOTO/VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter