Izvor: INFORMER
20.09.2021 u 18:06
0

GROBARI VREĐALI SNEŽANU BORJAN, ona im odgovorila: Ne čujem vas od šuškanja evra!

Partizan u Crvena zvezda podelili su bodove u 165. „večitom derbiju“, duel u Humskoj završen je rezultatom 1:1.

Navijači su priredili uvertiru pre duela, napravili su haos na ulicama Beograda, ali su u centru pažnje bili i nakon meča u Humskoj.

Snežana Borjan, supruga kapitena i golmana Crvene zvezde Milana, nije ostala imuna na uvrede pristalica crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: PELE SE OPORAVLJA: Dobro raspoloženje najbolji lek i toga imam u izobilju

Snežana je uvek bila bez dlake na jeziku, pa je i ovog puta jednom efektnom rečenicom odgovorila navijačima Partizana, koji su je vređali nakon 165. večitog derbija!

Kada je nakon meča Borjan izlazio sa terena „grobari“ su ga zasuli uvredama na račun supruge. Snežana je ima je potom putem Instagrama poslala poruku: 

– Ne čujem vas od šuškanja eura, premije za prethodne četiri titule – napisala je Sneža.

Situacija na tabeli ostala je nepromenjena posle prvog derbija u sezoni. Partizan je prvi sa 22 boda, dok dva manje imaju crveno-beli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter