Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
10.01.2024 u 20:35
0

HAOS NA DERBIJU U RIMU: Sukob navijača na tribinama, letele baklje (VIDEO)

Nije moglo bez sukoba navijača.

Fudbaleri Lacija savladali su ekipu Rome sa 1:0, u okviru četvrtfinala Kupa Italije. Jedini gol na meču, bio je delo Matije Zakanjija, koji je pogodio sa bele tačke u 51. minutu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riot With Style (@riot.with.style)

Ipak, meč je obeležio potpuni haos na tribinama, i sukob dve navijačke grupe. Poznato je da su Lacio i Roma veliki rivali na terenu, ali rivalstvo i nmetrpeljivost među navijačima dva kluba, daleko je na višem nivou.

PUKLA TIKVA: Alegri više ne računa na Kostića, poznata nova adresa (FOTO)

To se videlo i na četvrtfinalnom meču, s obzirom na to da je na tribinama viđeno pravo „ratno stanje“. U jednom momentu, navijači Lacija, upali su u „tampon“ zonu na tribinama, koja je razdvajala dve grupe navijača, a onda je nastao haos.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter