Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
10.01.2024 u 16:35
0

PUKLA TIKVA: Alegri više ne računa na Kostića, poznata nova adresa (FOTO)

Prema pisanju italijanskih medija, srpski reprezentativac bi već u januaru mogao da napusti Juventus.

Ako nije Dušan Vlahović, onda je Filip Kostić, igrač oko kojeg se spekuliše da bi već na zimu mogao da napusti Juventus.

Prema pisanju italijanskih medija, srpski fudbaler ima konkretnu ponudu iz Saudijske Arabije i veoma je blizu da karijeru nastavi na Bliskom istoku.

Za sada se klub drži u tajnosti, ali se pojavila informacija da postoje realne šanse da se pridruži saigračima iz reprezentacije Srbije Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinkoviću – Saviću, koji sa uspehom nastupaju za Al Hilal.

Da nešto ne funkcioniše na relaciji Masimilijano Alegri – Filip Kostić, pokazuje i taj podatak da nije starter crno-belih iz Torina, odnosno da je bez gola, uz samo četiri asistencije.

NAJBOLJI FUDBALSKI DVOJAC U ISTORIJI: Duci i Mitar kao niko nikada (FOTO)

Navodno, trener Stare dame već je našao zamenu za srpskog fudbalera, u pitanju je Fernando Bernaderski, koji je Juventus napustio 202. godine, ali žele ponovo da ga vrate u redove crno-belih.

Inače, ovaj fudbaler trenutno igra za Toronte, ali prema informacijama koje dolaze sa Apenina, i on spreman je da se vrati u svoj bivši klub.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter