Izvor: BSC HAPPY
08.04.2023 u 12:00
0

JUGOVIĆ PRIČAO ZA HRVATSKE MEDIJE O ZVEZDI, PIKSIJU I BARIJU! Ta titula se previše romansira!

Vladimir Jugović, član zlatne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine postala evropski i svetski šampion, rekao je da se danas titula iz Barija "previše romansira".

Sa generacije na generaciju se prenose priče zvezdaša o veličanstvenom uspehu ostvarenom 1991. godine i istoriji koja je ispisana za jugoslovenski klupski fudbal.

Sada je u intervjuu za hrvatski „Index“ progovorio legendrni srpski fudbaler Vladimir Jugović.

– Znaš kako ja gledam na to? Kad se napravi jedan veliki rezultat, onda se čitava priča romansira. Čitav taj uspeh Zvezde danas se previše romansira. Po meni je u pitanju bio samo splet raznih okolnosti, mnogo više nego što je nešto bilo planirano i građeno. Ali, to je samo moje mišljenje. Je li Robi (Prosinečki prim. aut.) došao planski? Nije. Je li Belodedić stigao planski? Jesam li ja došao planski – rekao je Jugović.

Bivši Zvezdin as spomenuo je i priču vezanu za sadašnjeg selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

 Kod nas se takve stvari i takve priče predimenzioniraju, pa neki ljudi često znaju sami sebi da pridaju mnogo više zasluga od onoga što je zapravo bilo. Iza svakog uspeha stoji neka priča, samo je razlika u tome ko tu priču priča i ko na kojoj istini insistira. Zvezda je bila dobro organizovan klub i ako je planski bilo da se proda Dragan Stojković Piksi da bi se iduće sezone osvojio Kup šampiona, onda je neko ko je to odlučio očito bio genijalac – rekao je između ostalog Jugović u intervjuu za poznati hrvatski portal.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter