Izvor: Kurir.rs
31.10.2020 u 11:37
0

KATAI SREĆAN ZBOG POREĐENJA SA SAVIĆEVIĆEM: Svoj nadimak obožavam! (VIDEO)

Fudbaler Crvene zvezde govorio o utakmici sa Liberecom i sličnosti sa nekadašnjim velikim fudbalerom crveno-belih iz ere Barija i Tokija

Plesao je Aleksandar Katai svoj magični ples protiv Libereca u Ligi Evrope i bio najbolji fudbaler crveno-belih u ubedljivom trijumfu od 5:1.

Prelep gol u stilu Dejana Savićevića samo je potvrdio nesporni talenat i fudbalsko umeće momka koji u dresu šampiona Srbije ponovo doživljava blistave trenutke u karijeri.

Kakav je bio osećaj posle onog prelepog gola?

– Osećaj je bio sjajan, postigao sam prvi pogodak u grupnoj fazi za Crvenu zvezdu i mnogo sam srećan zbog toga. Nedostajali su još samo navijači da sa njima proslavim gol, ali se nadam da ćemo uskoro biti u mogućnosti da se zajedno radujemo – rekao je Aleksandar Katai 

Bilo je to u maniru Dejana Savićevića. Šta misliš o tome što te navijači porede sa Genijem?

SAZNAJTE JOŠ

Beograđani OSTANITE KOD KUĆE! Predrag Kon UPUTIO UPOZORENJE!

PUTNICI UPLAŠENI: U autobus 95 bačena OTROVNA materija, vozač jedva zaustavio vozilo, REAGOVALA POLICIJA!

Situacija sa KORONOM DRAMATIČNA! TREND RASTA zaraženih među UČENICIMA, bolnice se PUNE!

SZO: Rekordnih 505.000 novih slučajeva u svetu za 24 sata

SKOČIO SA 15. SPRATA Muškarac presudio sebi u Novom Beogradu

– Baš sam posle utakmice čitao komentare navijača i to što su me poredili sa Dejom. Svi znamo da je on jedan od najboljih fudbalera koji su nosili crveno-beli dres. Naravno da je prelep osećaj kada te porede sa takvom legendom. Ujedno je to i motiv više za mene da u nastavku Lige Evrope budem što bolji.

Šta misliš o nadimku Magiko koji su ti nadenuli navijači?

– Pohvale pljušte na sve strane, ali ostajem koncentrisan. Znam da moram da već na sledećem meču odigrati još bolje jer je lestvica visoko. Naravno, nadimak Magiko je delo zvezdaša i drago mi je što ga nosim. Prija mi! Taj nadimak ipak ima težinu.

Koliko može Crvena zvezda u grupi? Koliko je realno da se prezimi u Evropi?

– Verujem u naš tim, imamo kvalitet i pojedince koji zaista prave razliku. Mi smo pre svega drugari i na terenu i van njega. To je ono najbitnije. Verujem da možemo do našeg cilja, a to je prole}e u Evropi. Pokazali smo da možemo mnogo i na nama je da radimo i da to dokažemo.

Da li je povratak u Crvenu zvezdu bio pun pogodak?

– Zvezda je najveći klub na Balkanu! Naravno da je pravi potez kada dođete u tim evropskog i svetskog šampiona. Maštao sam da dajem golove za Zvezdu u grupnoj fazi, a sada se to i dešava.- zaključio je Aleksandar Katai.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter