Izvor: Telegraf
26.11.2021 u 16:34
0

KLOP NIJE SREĆAN ZBOG NOVOG TRENERA JUNAJTEDA: Veliki stručnjak na klupi Mančestera nova pretnja za Liverpul

Strateg Liverpula komentarisao je vest o dolasku novog kolege na klupu Mančestera

Dolazak Ralfa Rangnika na klupu Mančester junajteda je bez ikakve sumnje uzdrmala tamošnju fudbalsku javnost. Svakako niko nije očekivao da nemački stručnjak preuzme „uzde“ i povede Đavole ka izlasku iz krize, ali pohvale od njegovih kolega u Premijer ligi već stižu.

Tako se Jirgen Klop osvrnuo na dolazak Rangnika u Junajted, istakavši da se tome uopšte ne raduje. Naravno, jer poseduje veliki kvalitet.

– Nažalost, dobar trener dolazi u Englesku. Tako je – kako je. Ralf je iskusan trener, podigao je dva kluba, Hofenhajm i Lajpcig, ni iz čega ih je doveo do velikih visina – rekao je Klop.

Nemac kaže da već zna kako će izgledati Junajted pod vođstvom doskorašnjeg čelnika sportskog sektora Lokomotive iz Moskve. Neće ništa prepustiti slučaju.

– Biće organizovani na terenu i to bi trebalo da očekujemo. Jasno, to nije dobra vest za druge klubove – rekao je Klop, uz informaciju da će Rangnik preuzeti Junajted u naredna 24 časa.

Očekuje se da će Rangnik ostati u Junajtedu barem dve godine, a klub planira da potraži trajnije rešenje za klupu narednog leta, što će reći da će Nemac posle toga verovatno biti samo konsultant.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter