Izvor: kurir.rs
10.09.2020 u 19:15
0

LAMPARD: Nisam došao u Čelsi da bih se borio za četvrto mesto!

Trener Čelsija Frenk Lampard rekao je danas da je u taj fudbalski klub došao kako bi pobeđivao i dodao da uživa u pritisku koji nosi rad u velikom klubu.

Uz pomoć vlasnika milijardera Romana Abramoviča Čelsi je u letnjem prelaznom roku potrošio najviše novca od svih evropskih klubova, tako što je doveo igrače za 200 Miliona funti.

Londonski klub je prošle sezone imao zabranu transfera, sezonu u Premijer ligi završio je na četvrtom mestu, a u finalu FA kupa izgubio je od Arsenala.

Lampard je rekao da dolazak novih igrača „menja sliku“.

OVO MORATE ZNATI

TEŠKA NESREĆA na PUPINOVOM MOSTU! POGINUO motociklista!

STRAVIČAN LANČANI SUDAR na putu Aranđelovac-Vreoci! Učestvovalo čak SEDAM AUTOMOBILA i KAMION!

JEZIVO SAMOUBISTVO u Veterniku! Penzioner se RAZNEO RUČNOM BOMBOM!

„Nisam došao da se borim za četvrto mesto ili da uvodim u tim igrače iz akademije, ovde sam došao kako bih pobeđivao. Prošle sezone nismo mogli da dovodimo igrače, a ove godine klub je odlučio da dovode nove. To menja sliku i spremni smo za rad“, naveo je Lampard, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Čelsi je doveo Kaja Haverca iz Bajera iz Leverkuzena, Tima Vernera iz Lajpciga, Bena Čilvela iz Lestera, Hakima Ziješa iz Ajaksa, kao i Tijaga Silvu i Malanga Sara koji su na Stamford Bridž došli kao slobodni igrači iz Pari Sen Žermena i Nice.

„Pritisak kojim sam izložen da rezultati budu bolji, trebalo bi da bude standard. Ne želim da pričam o izjavama. Prošle godine smo bili veoma srećni mestom koje vodi u Ligu šampiona. Iznenađen sam ako niste mislili da nisam bio pod pritiskom prošle sezone. Uživam u pritiscima, to je ono što volim da radim“, naveo je Lampard.

 

Sezona u Premijer ligi počinje za vikend, a Čelsi će u ponedeljak igrati na gostovanju protiv Brajtona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter