Izvor: Alo.rs
12.09.2020 u 18:31
0

MAMIĆ IMA SAMO REČI HVALE ZA PREDSEDNIKA SRBIJE! OTKRIO ŠTA MU JE PORUČIO VUČIĆ: Kada ćeš doći u moju Zvezdu?

Zdravko Mamić kaže da je Vučić za njega gospodin koga ceni i poštuje.

Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, kome u odsustvu sude u Osijeku (prebegao u BiH gde je već duže vreme), govorio je t o pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dođe u Crvenu zvezdu.

– Sreli smo se prošle godine na Gospodarskom sajmu u Mostaru, gde su bila tri predsednika, Vučić, Dodik i Čović. Oko predsednika Vučića je bilo 200 ljudi u pratnji, ali on se zaustavio, uljudno me pozdravio, porazgovarali smo, čestitao mi je na svim uspesima Dinama i pitao: „Kada ćeš doći u moju Zvezdu“.

SVE O SPORTU

SKANDALOZNO: Izraelci uhapsili svog najboljeg fudbalera!

BELI SPORT U SRBIJI TRI GODINE NAKON VIMBLDONA: Evo u kom gradu je održan prvi turnir

SPREMA SE SPEKTAKL: Francuski bokser preti Srbinu pred veliki okršaj

KORONA NI NJIH NIJE ZAOBIŠLA: Đurđević i Ristić ne stižu na meč u Ivanjicu

UTISCI SA REDOVNE SKUPŠTINE CRVENE ZVEZDE ZADOVOLJAVAJUĆI: Crveno-beli uspešno odgovorili na krizu izazvanu pandemijom virusa korona

O Vučiću ima samo reči hvale.

– Vučić je za mene gospodin, koga cenim i poštujem i uvek bi mi bila čast da ili popijem piće ili ručam sa njim, zato što se nije dogodilo da je bio u kontaktu sa nekim iz Hrvatske, a da nije pitao za moje zdravlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter