Izvor: Alo.rs
18.08.2020 u 08:17
0

MAMIĆ OPET INTRIGIRA JAVNOST: Govorio o Srbinu koji je bio na proslavi „oluje“ i raspadu SFRJ

Kontroverzni Hrvat je pričao i o sportu i o politici.

Ne može bez kontroverzi ni sad, kad je begunac od hrvatskog pravosuđa. Zdravko Mamić, „alfa i omega“ zagrebačkog Dinama, a trenutno po funkciji „savetnik kluba“ i dalje izjavama privlači pažnju celog regiona. Mamić je  govorio o detaljima iz života, o poslovanju u Dinamu, ali se dotaknuo i Jugoslavije, Borisa Miloševića, Milorada Pupovca, Aleksandra Vučića, Crvene zvezde, Partizana…

– Pogledajte vi šta smo mi napravili od SFR Jugoslavije, jedne od najlepših zemalja sveta, pa iskasapili smo je. Ako si, braco, deo Evropske unije, igraš po tim pravilima. A ništa se nije promenilo, samo nas u EU niko i ništa ne pita, a u Jugoslaviji smo se ipak ozbiljno pitali – počeo je Mamić.

Da li ste za formiranje regionalne u fudbalu?

 Bio sam Hrvat u Jugoslaviji i danas sam Hrvat u Hrvatskoj. Kome to smeta? Pa ja da počnem vikati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića da sam Hrvatina, oni bi me uhapsili. A da dođem u Beograd i zapevam „Marjane, Marjane“, što sam sto puta radio, cele Terazije se dižu i aplaudiraju mi.

OVO MORATE ZNATI

TRAGEDIJA NA JEZERU GAZIVODE: Ronioci tri dana traže telo mladića (17)!

MARKO JE PLANINARIO U KURŠUMLIJI I OSTAO BEZ TEKSTA: Cela porodica sa sve detetom ŽIVI U TROŠNOM DOMU (FOTO)

STARTUJE NOVI PROJEKAT: Zaposlenje se nudi za 10.000 ljudi

EVO KAKO JE KARANTIN UTICAO NA LJUBAV! Skoro 50 odsto žena prevareno tokom pandemije!

Mamić je govorio i o politici, što je podiglo najviše bure. 

– Srećan sam što se pojavio hrvatski političar Boris Milošević, koji je Srbin po nacionalnosti. Naravno, tu je i Milorad Pupovac koji je radio jedan krvavi posao sve ove godine. Nema političara iz Hrvatske ili hrvatskog političara iz Bosne i Hercegovine koji u susretima s Vučićem nije doživeo da predsednik Srbije ne upita za mene: Gde je onaj vaš mađioničar, onaj sposobni čovek – zaključio je Mamić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter