Izvor: kurir.rs
29.11.2020 u 13:28
0

MARADONA JE SAHRANJEN BEZ SRCA: Evo gde je njegov organ završio!

Poznati argentinski list „Clarin“objavio je da je slavni fudbaler Dijego Maradona sahranjen bez srca.

Navodno, lekari su tokom obdukcije primetili da je njegovo srce veće nego što bi trebalo biti, pa su uz dogovor sa porodicom izvadili organ kako bi uradili dodatna ispitivanja.

OVO MORATE ZNATI

TENZIJE NA RELACIJI SRBIJA – CRNA GORA: Predsednik Vučić sazvao HITAN sastanak posle proterivnja ambasadora

HOROR U NOVOM SADU: U parku pronađeno beživotno telo muškarca

JEZIV PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Pronađeno telo muškarca u žbunju

„PILI SU, ONA GA JE IZ STRAHA UBOLA NOŽEM“ Isplivali detalji krvave bračne svađe

Momirović u vanrednoj kontroli radova na obilaznici oko Beograda

„Dijegovo srce je izvađeno i sačuvano kako bi se uradila detaljna ispitivanja, jer se ispostavilo da je dvostruko veće nego što je to obično slučaj“, piše argentinski list pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Podsetimo, pet patologa je utvrdilo da je u pitanju kongestivna i hronična srčana insuficijencija, a ovaj problem je doveo do akutnog edema pluća, što je potom i uzrokovalo smrtni ishod. Međutim, tada nije saopšteno da su prilikom obdukcije utvrdili da je Maradonino srce abnormalno veliko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter