Izvor: Tanjug
22.11.2022 u 16:40
0

MOTIVISANI PRED BRAZIL Fudbalski reprezentativci Gudelj i Đuričić poručuju: „Jedva čekamo utakmicu, nebitno je ko će igrati, tim je iznad svakog od nas i spremno dočekujemo meč!“

Utakmica između Argentine i Saudijske Arabije pokazala je zašto je fudbal lep, da su senzacije moguće i daje nam dodatnu vrstu samopouzdanja pred Brazil, poručili su srpski fudbalski reprezentativci Filip Ðuričić i Nemanja Gudelj.

„Videli smo da je sve moguće, Saudijska Arabija je pobedila Argentinu, ali će naša utakmica protiv Brazila sigurno da bude drugačija. Kao i uvek fokus je našoj igri, kao i dosad, bitno je da verujemo u sebe i svoje kvalitete“, rekao je Ðuričić na konferenciji za medije u Dohi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gudelj se nadovezao na Ðuričićeve reči i dodao da je atmosfera u ekipi sjajna, kao i da su velika očekivanja od nacije dodatni motiv.

„Sami smo zaslužili velika očekivanja kroz kvalifikacije i sada je na nama da ta velika očekivanja opravdamo“, istakao je Gudelj.

Na pitanje da li su brazilski bekovi Danilo i Aleks Sandro „slabe tačke“ Ðuričić se nasmejao i rekao:

„Slabe tačke fudbaleri Juventusa? Siguran sam da Brazil ima mane, ali ne bih da ih otkrivam“.

SENZACIJA U KATARU Saudijska Arabija savladala Argentinu 2:1 (0:1) pred 80.000 navijača! (FOTO)

Ali, otkrio je da je meč protiv Brazila ostvarenje dečackog sna, s obzirom na to da mu je u Kataru, baš kao i Gudelju, prvi Mundijal u karijeri.

„Kao dečak ispred zgrade sam igrao fudbal i sanjao finale Svetskog prvenstva protiv Brazila. Epilog sigurno pretpostavljate, a voleo bih da sada bude isti“, rekao je Ðuričić.

Gudelj je naglasio da pritisak o kome se stalno priča ne predstavlja problem i dodao da je najvažnije da su svi spremni.

„Jedva čekamo utakmicu, nebitno je ko će igrati, tim je iznad svakog od nas i spremno dočekujemo meč“, istakao je Gudelj.

Utakmica između Brazila i Srbije igra se u četvrtak od 20 sati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter