Izvor: informer.rs
04.01.2023 u 11:20
0

NE IDE IVER DALJE OD KLADE! Dejan Stanković želi SINA u svom timu!

KO ĆE KOGA, AKO NE SVOJ SVOGA?! Dejan Stanković hoće svog sina u timu!

Neće biti lako srpskom stručnjaku Dejanu Strankoviću da sa Sampdorijom obezbedi opstanak u Seriji A, a i nekadašnji trener Crvene zvezde je nedavno rekao da bi to bilo ravno osvajanju Skudeta. Želi bivši trener Crvene zvezde što bolje da pojača ekipu, a voleo bi da dovede i sina Filipa i tako ojača konkurenciju među stativama

Nije uspela Sampdorija u nameri da dodvede Aleksandra Dragovića, pa je Bram Nojtink iz Udineza pred vratima. Sa druge strane, napad je ojačan Semom Lamersom, a prema informacijama uvek dobro obaveštenog Đanluke Di Marcija, Dejan Stankovićželi da na Luiđi Feraris dovede i golmana.

Stanković bi na golu voleo da vidi njegovog sina Filipa! Jeste Sampdoriji potreban još jedan čuvar mreže posle povratka Nikite Konatija u Napoli. Emil Auder je trenutno zacementiran na toj poziciji, a Stanković je izrazio želju da mu se u Đenovi pridruži mladi reprezentativac Srbije i član Intera na pozajmici u Volendamu.

Nakon što je prošao omladinsku školu Intera Filip Stanković je trenirao sa prvim timom italijanskog giganta, bio čak i na klupi nekoliko utakmica, ali ga je milanski klub pozajmio u Holandiju kako bi sticao iskustvo.

Dobro je branio srpski golman u Volendamu i doprineo povratku kluba u Erediviziju! Ipak, Inter trenutno, nije raspoložen da ga pusti u Sampdoriju. Ljudi iz milanskog kluba smatraju da bi se Filip Stanković bolje razvijao u slučaju da ostane u Volendamu. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter