Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
03.12.2023 u 15:33
0

OGLASIO SE KLUB: Poznato zdravstveno stanje srpskog fudbalera

On se trenutno nalazi u bolnici u Meliju na daljim ispitivanjima.

Ponovo drama u porodici Gudelj, nakon što je Drago na meču između Melije i Kordobe kolabirao na terenu, posle čega je hitno prebačen u bolnicu.

Tim povodom se oglasila i Kordoba, koja otkrila da se srpski fudbaler nalazi u bolnici kako bi se uradili testovi i da se vidi u kakvom je stanju njihov igrač.

– Dragi Gudelj se dobro oseća. Prebačen je u bolnicu u Melilji zbog testova, nakon što je napustio stadion „Alvarez Klaro“. Što je pre to moguće, objavićemo nove informacije – piše u saopšterju Kordobe.

PIKSI O ŽREBU ZA EURO: Ko god da dođe, moraćemo da igramo

Inače, prema pisanju španskih medija, ovog puta ga je spasao aparat „ICD“, jer mu defibrilator pružio šok kada je to bilo potrebno.

Podsetimo, ovo je inače drugi put u osam meseci da je Dragi Gudelj kolabirao na terenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter