Izvor: HappyBSC/Tanjug
27.07.2022 u 13:31
0

OZBILJNA LJAGA MU SE STAVLJA NA LEĐA: Nejmar zbog prevare i korupcije pred SUDOM u Barseloni!

Brazilski fudbaler Nejmar moraće na sud u Barseloni zbog optužbi za neregularnosti oko njegovog transfera u katalonski klub iz Santosa 2013. godine, preneli su španski i britanski mediji.

PARI SEN ŽERMEN OŠTRO PO NEJMARU, VIŠE GA NE ŽELE: „On ne voli da trenira…“ (FOTO)

Nejmar je optužen za prevaru i korupciju, a suđenje će početi 17. oktobra, svega mesec dana pre Mundijala u Kataru, i trajati dve nedelje.

Barselona je Santosu za Nejmara platila 88 miliona evra, ali je mimo redovnih tokova transfera bilo i dosta poslovanja u sivoj zoni, a u sve je bio uključen i Nejmarov otac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tako će se na sudu pojaviti i Nejmar da Silva Senior, kao i dva bivša predsednika Barselone Hozep Marija Bartomeu i Sandro Roselj.

Barselona je 2017. prodala Nejmara Pari Sen Žermenu za rekordnih 222 miliona evra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter