Izvor: Kurir.rs
30.07.2020 u 17:11
0

PA NJEMU ČAK I MBAPE ZAVIDI: Njemu čak i FRANCUZ ZAVIDI (FOTO)

Milan je u odličnoj formi u poslednje vreme , “ rosoneri“ nižu pobede, a Zlatan Ibrahimović igra kao u najboljim danima.

On  je u Milan stigao početkom godine kao slobodan igrač i mnogi su sumnjali u njega i govorili da je njegovo prošlo jer već ima 38 godina.

Ali, kao što to uvek radi Ibrahimović je kritičarima dokazao da na terenu da su u zabludi.

PROČITAJTE JOŠ…

KAMPACO SE PAKUJE ZA NBA Micić novi „kraljević“

Danas je VELIKI PRAZNIK: Evo ŠTA nikako NE SMETE da radite!

MATERIJAL SU NOSILI NA LEĐIMA: Na steni, u pećini nalazi se isposnica Svetog Save

Poslednji meč Milana protiv Sampdorije  gledao je i Kilijan Mbape koji je bio oduševljen igrom Ibrahimovića.

Napadač PSŽ-a se nakon meča čak oglasio i na Twitteru.



– Upravo gledam snimak utakmice Milana. Zlatan je još uvek neverovatan igrač. Čovek ima 38 godina… To je to od mene, želim vam prijatan dan – poručio je Mbape.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter