Izvor: Kurir.rs
30.07.2020 u 15:54
0

REŠENA MISTERIJA: Ovo je pozadina Nejmarove roze frizure

Navikli smo od najvećih svetskih fudbalskih zvezda da svako malo prošetaju neku novu frizuru, a jedan od onih koji se ne libe da probaju sve i svašta je Brazilac Nejmar.

Ofanzivac PSŽ promenio je „milion i jednu“ frizuru, uvek je sve ispraćeno brojnim reakcijama, ali je najveću pometnju napravila njegova pink varijanta.

OVO MORATE ZNATI…

PREDSEDNIK VUČIĆ: Iznenadila me izjava Hotija da se sporazum već piše u Briselu (VIDEO)

PREMIJERKA I ČEN BO OTVORILE VATRENO OKO U NIŠU: U rekordnom roku otvorili smo najmoderniju laboratoriju (VIDEO)

DAČIĆ OTKRIO KO LOBIRA PROTIV NJEGA Hoće da me smene, i znam da su to NAŠI!

REZOVI! ZORANA MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV: Ljuta sam, šaljem inspekciju rada!

Dugo čuvana tajna kose ofarbane u drečavo roze konačno je otkrivena. Za to su se pobrinuli ljudi koji stoje iza grupe „footyspicy“ na društvenim mrežama i oduševili sve svojom kreativnošću! A za sve je kriv fudbalski sudija! Tačnije njegov dres.



Ukratko, njihovo objašnjenje je urnebesno i svi su se slatko nasmejali kada su videli o čemu se radi. Nasmejte se i vi!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter