Izvor: Tanjug.rs
13.02.2023 u 13:19
0

POČINJE NOKAUT FAZA LIGE ŠAMPIONA: PSŽ čeka Bajern, Totenhem gostuje Milanu

U sredu će biti odigrana još dva prva meča osmine finala LŠ, a sastaće se: Klub Briž - Benfika i Borusija Dortmund - Čelsi.

Fudbaleri Pari Sen Žermena dočekaće sutra u Parizu ekipu Bajerna, dok će Milan na svom terenu igrati sa Totenhemom, u prvim mečevima osmine finala Lige šampiona. Trener PSŽ-a Kristof Galtije ima problema sa povredama igrača, pošto u timu neće biti Kilijan Mbape, dok bi Lionel Mesi trebalo da bude spreman za duel sa Bajernom.

PSŽ je poražen čak četiri puta na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima. Šampion Francuske je u subotu izgubio u gostima od Monaka 3:1 u francuskom prvenstvu. „Sveci“ su prvi na tabeli nacionalnog šampionata sa 54 boda.

Bajern je u subotu pobedio Bohum sa 3:0 u 20. kolu Bundeslige. Minhenski klub je na poslednjih pet mečeva u Bundesligi ostvario tri remija i dve pobede, a nalazi se na prvom mestu na tabeli sa 43 boda, jedan više od Uniona iz Berlina.

Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

 

Utakmica između Pari Sen Žermena i Bajerna biće odigrana sutra od 21 čas u Parizu. Revanš je na programu 8. marta u Minhenu. Fudbaleri Milana će sutra od 21 sat na svom terenu dočekati Totenhem.

Šampion Italije je pre tri dana pobedio Toirno 1:0 u Seriji A i prekinuo niz od četiri poraza u svim takmičenjima. Milan je od 4. januara imao niz od sedam mečeva bez pobede, a ispali su iz Kupa Italije od Torina.

Totenhem u meč protiv Milana ulazi posle tri poraza u poslednjih pet mečeva u Premijer ligi. Totenhem je peti na tabeli Premijer lige sa 39 bodova. Revanš duel između Totenhema i Milana na programu je 8. marta u Londonu.

U sredu će biti odigrana još dva prva meča osmine finala LŠ, a sastaće se: Klub Briž – Benfika i Borusija Dortmund – Čelsi. U utorak, 21. februara na programu su mečevi: Liverpul – Real i Ajntraht – Napoli. U sredu, 22. februara će se sastati: Lajpcig – Mančester siti i Inter – Porto. Revanš mečevi osmine finala Lige šampiona biće odigrani 7, 8, 14. i 15. marta.

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Aston Vilu 3:1 (3:0) u Premijer ligi!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter