Izvor: Tanjug.rs
13.02.2023 u 12:43
0

Mladenović o kandidaturi Vidića: Trebalo je prvo da dođe u klub

Vidić je, za sada, jedini podneo kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije

Nemanja je veliko ime, možemo dugo da govorimo o njemu, ali da li je to dovoljno za funkciju predsednika FSS? Mislim da nije. Ako mene lično pitate i ako dođe do toga Vidić ili Dragan Džajić, moj odgovor je – apsolutno Džajić, zbog velikog iskustva, koje Vidić nema“, rekao je direktor Omnladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović. Mladenović je svojevremeno igrao sa Vidićem u Zvezdi i reprezentaciji.

„Zvezda će sigurno stati iza najboljeg rešenja za srpski fudbal. Vidić jeste Zvezdin bivši igrač i kao takav, trebalo je prvo da dođe u klub, da razgovara s ljudima i da se nađe najbolje rešenje“, poručio je Mladenović u izjavi za „Mozzartsport“. Izbori za predsednika FSS održaće se 14. marta, a Vidić je, za sada, jedini podneo kandidaturu.

KOKEZA OŠTRO PO NEMANJI VIDIĆU: „Vidić koji ništa ne radi pet godina, a soli pamet svima“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter