Izvor: Informer.rs
15.10.2020 u 02:01
0

PRETI MU ZATVOR: Nekadašnji REPREZENTATIVAC SRBIJE i fudbaler Crvene zvezde u velikom PROBLEMU!

Šok!

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

VREMENSKA PROGNOZA: Danas oblačno i kišovito, a evo kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje

POSLE NARKO AFERE, PROCVETAO BIZNIS: Veroučitelj koji je dilovao za žene iz Požege otvara salon

MILANOVIĆ O DELOVIMA BOSNE: Dati Hrvatima ono što im pripada po Dejtonu!

Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Kovačević, nalazi se u velikom problemu zbog koga mu preti zatvorska kazna

Francuski mediji prenose da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Nenad Kovačević, osuđen na godinu dana zatvora uz šest meseci uslovno, zbog prevare u iznosu od 110.000 evra u Nimu!

Kovačević je osuđen u utorak na godinu dana zatvora uz šest meseci uslovno pred Krivičnim sudom u Nimu, a navodi se da Kovačević nije bio prisutan na saslušanju i nije ga zastupao advokat.

– Optužen je da je primao naknadu za nezaposlene kada više nije bio na teritoriji Francuske, i kada je paralelno zarađivao kao fudbaler u Srbiji – rekao je predsedavajući u Sudu, Žan Pjer Bandijera.

OVO MORATE ZNATI

TREĆI TALAS KOVIDA 19: Analize i proračuni, biće NAJDUŽI do sada! (FOTO)

NOVI DATUM I FOTELJE: Krivokapić otkrio ko će biti na ključnim mestima u vladi!

JASNA PORUKA! Turska otvoreno udarila na SAD zbog Jermenije!

Sve je došlo pred Sud posle žalbe kompanije „Pole Emploi“, državne agencije Francuske koja se bavi problemima nezaposlenih, koja je zabeležena u septembru 2017. godine.

– Kovačević je imao odličnu platu kao fudbaler, pa je primao tada visoke dodatke i imao je skoro 208 evra dnevno, ili 6.400 mesečno tokom 15 meseci.

– Bojim se najgoreg ako gospodin Nejmar bude otpušten iz PSŽ-a, pa moramo da mu nadoknadimo platu – ironična je bila poslednja poruka Lubina.

Kovačević je od 2013. do 2015. bio igrač Nima, posle čega je u 2015. igrao još za Zemun, gde je i okončao igračku karijeru.

– Dolaskom u veliki klub kao što je Zemun stavio sam tačku na pravljenje karijere. Prevagnula je želja da sa porodicom ostanem u Beogradu. Znanje i iskustvo pokušaću da prenesem na mlađe i pomognem da napreduju – rekao je 2015. Kovačević po povratku u Srbiju, kada su ga u klubu dočekali nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde Dušan Đokić i Milanko Rašković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter