Izvor:
21.12.2019 u 11:04
0

PRVA TRANSFER BOMBA U ZIMSKOM PERIODU: Inter želi Vidala u svojim redovima!

Fudbaleri Intera sastaju se u 17. kolu Serije A sa ekipom Đenoe.

Izabranici trenera Antonija Kontea bi pobedom mogli da izbiju na čelo tabele i bodovno se izjednače sa šampionom Juventusom i otuda su tri boda imperativ.

Ipak, mediji u Italiji se i dalje bave temom prelaznog roka, a jedna od potencijalnih meta nero-azura osim Nemanje Matića je i Čileanac Arturo Vidal iz Barselone.

Prvak Španije traži 20 miliona evra, ali se u Interu nadaju da bi nekako mogli da izdejstvuju pozajmicu do kraja sezone sa opcijom kupovine po isteku iste.

Konte i Vidal su sarađivali zajedno u Juventusu i nije tajna da iskusni stručnjak želi da obnovi saradnju sa reprezentativcem Čilea.

Inače, Vidal je nezadovoljan u poslednje vreme, izveštaji kažu da je bio razočaran što ga nije bilo u timu za derbi sa Realom, pa se u Interu nadaju da bi igrač mogao da pritisne upravu Barselone da ga pošalju na pozajmicu.

Vidal nije počeo nijednu utakmicu u poslednja dva meseca.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter