Izvor: TANJUG
30.10.2022 u 12:01
0

RONALDOVA TUŽNA ISPOVEST: Priznao da je nesrećan u Junajtedu

Fudbaler Mančester junajteda, portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo, priznao je da je nesrećan u klubu sa „Old traforda“, prenose britanski mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ronaldo je nedavno bio suspendovan i izbačen iz prvog tima, jer je odbio da uđe na teren u finišu utakmice sa Totenhemom. Portugalski fudbaler je potom propustio meč sa Čelsijem, ali je pre tri dana predvodio Mančester junajted na duelu sa Šerifom u Ligi Evrope.

Britanski mediji pišu o knjizi portugalskog fudbalera, koja će biti objavljena u novembru. U delu knjige koja nosi naslov „Mesi i Ronaldo: Jedno rivalstvo, dva GOAT-a“, se, između ostalog, navodi da je Portugalac nezadovoljan povratkom u klub sa „Old traforda“.

-Ronaldo je bio nesrećan dok je Mančester junajted vodio Ralf Rangnik, a svoj povratak u engleski klub opisao je kao katastrofu. On je bio frustriran kada su čelnici kluba odlučili da ne ulože dodatna novčana sredstava u trening kamp Junajteda, a posebno ga je iznerviralo to što “crveni đavoli“ kao klub nisu napredovali od 2009. godine. On je tada odlučio da pređe u Real. Portugalski fudbaler je šokiran činjenicom da njegovi saigrače ne dele isti nivo predanosti na treninzima kao što to on čini-prenose britanski mediji.

Ronaldo je po odlasku iz Juventusa navodno želeo da nastavi karijeru u Mančester sitiju.

-U jednom delu knjige se otkriva da se Ronaldo predomislio posle telefonskog poziva Rija Ferdinanda u tri sata iza ponoći. Portugalac je posle tog razgovora odlučio da se vrati u Mančester junajted- dodaju britanski mediji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter