Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
29.11.2023 u 19:50
0

RONALDU PRETI KAZNA OD MILIJARDU DOLARA: Ovo mu se stavlja na teret

Međutim, jedan takav angažman bi mogao skupo da ga košta.

Poznato je da je Kristijano Ronaldo jedan od najuspešnijih sportista kada su u pitanju reklamiranja poznatih proizvoda i brendova.

Međutim, jedan takav angažman bi mogao skupo da ga košta.

Nedavno je u Sjedinjenim Američkim Državama podignuta optužnica protiv „Bajnensa“, najveće berze kriptovaluta na svetu. Tužioci tvrde kako su njihovi klijenti uložili u „Bajnens“ upravo zbog podrške koju je ovom brendu dao Ronaldo. Kao posledica ulaganja imali su samo gubitke, neki su ostali i bez svega što su imali, pa sada traže nadoknadu.

Ronaldo je sa „Bajnensom“ ušao u saradnju u novembru prošle godine, kada je ova kompanija objavila prvu CR7 kolekciju nezamenjivih tokena (NFT). Najjeftiniji token iz CR7 kolekcije je koštao 77 dolara, dok mu je trenutna cena, godinu dana kasnije, svega jedan dolar.

Tužioci tvrde da je Ronaldo reklamom doneo „Bajnensu“ povećanje interesovanja za 500 odsto. Ronaldu se na teret stavlja i to da nije otkrio koliko je plaćen za reklamiranje, što je prema američkim zakonima morao da uradi.

SELEKTOR BI ZNAO KAKO SE ZOVEM: Nesuđeni reprezentativac Srbije potkačio Piksija

Zato tužioci traže odštetu od „sume koja prelazi“ milijardu dolara (oko 910 miliona evra). Ronaldo i „Bajnens“ se za sada nisu oglašavali ovim povodom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter