Izvor: Informer
02.05.2022 u 16:46
0

Sjajne vesti stižu nam iz Italije! Siniša Mihajlović danas je pušten iz bolnice Sant Orsola (FOTO)

Srpski trener Siniša Mihajlović danas je pušten iz bolnice Sant Orsola gde je ležao usred pogoršanja zdravstvenog stanja.

Sjajne vesti stižu nam iz Italije! Siniša Mihajlović danas je pušten iz bolnice Sant Orsola, saopštila je Bolonja na klupskom sajtu, a srpski trener je zdravstvenu ustanovu napustio u dobrom opštem stanju. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Danas je Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice Sant Orsola, u dobrom opštom stanju – saopštila je Bolonja na svom sajtu. 

Posle više od mesec dana lečenja hospitalizacija je završena nakon analzije koja je dala dobre i utšne znake.

Nikola Grbić i Peruđa na korak da ispišu istoriju italijanske odbojke

Mihajlović je borbu protiv Leukemije počeo davne 2019. godine, uspešno je pobedio, ali se 26. marta 2022. pojavila mogućnost za povratak iste.

Legendarni srpski trener hospitalizovan je 29. marta nakon što su lekari ustanovili da postoji mogućnost za povratak leukemije.

Situacija se, čini se popravila, te je Mihajlović pušten, a nakon nekoliko dana sa porodicom pridružiće se timu na treninzima. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter