Izvor: Happy BSC
23.01.2022 u 13:12
0

ŠOU NA TAJLANDU: Srbin dao gol u 97. minutu, pa skinuo šorts nasred terena

Verovatno ne postoji lepši osećaj od postizanja gola u poslednjim minutima za pobedu ili izjednačenje svog tima. Nikola Komazec  je to uradio za svoj klub na Tajlandu, postigao je golčinu u 96. minutu, a onda ga je proslavio na veoma lud način – skinuo je šorts i stavio ga na glavu.

Nije prvi put da neki Srbin radi ovako nešto, Mario Đurovski je uradio istu stvar kada je postigao gol, dobio je crveni karton, a to je postala legendarna proslava, o čemu možete čuti i u videu na kraju teksta.

Komazec je osim fudbalskih stopa Đurovskog nasledio i ove, pomalo neuobičajene. Kako god, ne sme se mnogo šta zameriti Komazecu, fudbaler iz Srbije je dobio loptu na nekih 20-ak metara, odapeo je „strelu“ i naterao je golmana da je isprati pogledom samo, čime je svom klubu doneo remi.

Nikola Komazec ima 34 godine, u Srbiji se istakao kao fudbaler Hajduka iz Kule, da bi potom usledile brojne selidbe po Evropi, ali pretežno Aziji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter