Izvor: informer.rs
05.03.2023 u 16:27
0

SRBIN BI VOLEO DA BUDE KAO HRVAT! Bajčetić priznao Englezima kome se divi!

Mlada nada Liverpula, Stefan Bajčetić, otkrio je u intervjuu za Tajms da bi jednog dana voleo da bude kao njegov uzor Luke Modrića.

Naslednik nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Srđana Bajčetića, Stefan Bajčetić nije štedeo reči kada je Luka Modrić u pitanju.

 Igrao sam protiv jednog od najboljih vezista na svetu u poslednjoj deceniji, pa naravno da sam učio od njega. Iskustvo koje se stiče na velikim utakmicama je veoma važno. Modrić je poseban igrač. Jako je smiren kada ima loptu, ne oseća nikakav pritisak. Ako i krenete u presing na njega, svestan je apsolutno svega oko sebe i to me je najviše impresioniralo. Nadam se da ću jednog dana biti kao on, ali ko zna- izjavio je talentovani vezista.

Nije Stefan Bajčetić ni slutio pre ove sezone da će imati ovakvu „eksploziju“ u seniorskom fudbalu.

(AP Photo/Alastair Grant)

 

 – Moja želja je da pomognem timu, ali i da učim što više mogu u isto vreme. Moram da nastavim da radim. Želim da ostanem u timu. Smejem se sve vreme zato što nisam očekivao da će sve da mi se desi tako brzo, tako rano u životu. Ali, prihvatam to, sto odsto-  zaključio je Bajčetić.

I Liverpul merka nekadašnjeg golmana Čuke, Đorđe Petrović
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter