Izvor: Alo.rs
16.08.2020 u 12:09
0

STIŽU NOVI BISERI: Zvezdini dečaci osvojili turnir, sledi usavršavanje kod Dejana Stankovića!

Dečaci rođeni 2013. godine koje sa klupe predvodi Ivan Gajić osvojili su „FCA Horizon Cup“ održan u Beogradu, a uz to su osvojili individualne nagrade, čime su pokazali da i u najmlađoj uzrasnoj selekciji stasavaju budući prvotimci Crvene zvezde.

Dominantna igra, napadanje protivnika kroz posed i veliki broj golova u mreži rivala je ono što su učenici Ivana Gajića demonstrirali tokom turnira. Uprkos tome što su se okupili pre manje od godine i što je generacija još uvek u procesu selekcije, pokazali su zavidan nivo timske igre i iza sebe ostavili ekipe kao što su – OFK Lavovi, Atakante i Viktorija Star. Ipak, i u kompaktnom timu kakav jesu biseri Zvezde izdvojili su se pojedinci koji su od strane organizatora dobili individualna priznanja, pa je Dimitrije Kostadinović najbolji igrač, a Sergej Brestovac najbolji golman na turniru. U finalu je savladan tim OFK Lavovi rezultatom 4:3, a veoma zadovoljan zbog toga kako je protekao turnir je i trener Ivan Gajić.

SAZNAJTE JOŠ

MORAMO IZBEĆI ITALIJANSKI SCENARIO! Evo kada počinje vakcinacija protiv gripa!

HRVATIMA PONOVO SRBI KRIVI: Hrvatska optužila Srbiju za propast svoje turističke sezone!

AJKULA NAPALA ŽENU: Muž skočio na predatora, evo kako se završilo!

STIGLE RODE: Viktor Troicki po drugi put postao otac!

KAKVI SREĆNICI: Žena zatrudnela, a za sve je kriv mačor!

– Sjajno organizovan turnir, prave provere i još jedna potvrda da kvalitetno radimo. Imali smo osam dečaka u ekipi, od kojih su Brestovac i Kostadinović, osvajači invidualnih nagrada po prvi put bili sa nama. Svi do jednog su pokazali odličnu igru, veliki talenat i ponašanje u skladu sa dresom i grbom koji predstavljaju. Generacija se još uvek formira, iz turnira u turnir ćemo se truditi da napredujemo i da prikažemo nešto novo – istakao je Gajić, koji je dobio individualno priznanje za najboljeg trenera na turniru.

Dečaci koji su učestvovali na turniru: Sergej Brestovac, Nemanja Pavlović, Dimitrije Dimitrijević, Dimitrije Kostadinović, Vojin Radulović, Aleksandar Matanović, Veljko Novaković i Tarik Hrnjadović.

Interesantno je da je najbolji igrač turnira dobio priliku da besplatno učestvuje na kampu “Deki 5” čiji osnivač je šef stručnog štaba seniorskog tima Crvene zvezde – Dejan Stanković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter