Izvor: informer.rs
12.12.2023 u 09:25
0

TURCI, NEMA VIŠE FUDBALA ZA VAS! Erdogan presekao nakon incidenta

Predsednik Ankaraguču Faruk Kodža napao je i pesnicom udario sudiju Halila Umuta Melera, nokautirao ga je, nakon utakmice Ankaragučua i Rizaspora (1:1) i pogotka u 97. minutu. Nije želeo da se objašnjava sa sudijskom trojkom, odmah je udario na Umuta i patosirao ga, dok su se ostali arbitri razbežali kada su videli šta se desilo. Rukovodstvo tamošnje lige posle skandala zaustavilo je takmičenje.

– Osuđujem napad na sudiju Halila Umuta Melera posle meča Ankaraguču – Rizespor i želim mu brzi oporavak – citirane su Erdoganove reči u turskim medijima.

Prvi čovek tamošnjeg fudbala, Mehmet Bujukekš potvrdio je da je Superliga odložena „na neodređeno“ posle nasilja na fudbalskom terenu.

MITROGOL TRESE MREŽU! Srpski napadač danas dao još dva gola za Al Hilal! (VIDEO)

Napadnuti sudija Halil Umut Meler ima 37 godina i na listi je elitnih sudija UEFA, ove sezone bio je arbitar na tri meča Lige šampiona. Prošle sezone je delio pravdu u završnice Lige Konferencije, sudio je meč Vest Hema i AZ Alkmara.

Meler je posle napada završio u bolnicu.  Zvanična istraga je pokrenuta, pa nema sumnje da prvog čoveka Ankaragučua čeka kazna. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter