Izvor:
02.08.2017 u 19:16
0

UEFA KAZNILA VARDAR: 55.000 evra zbog nereda!

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je skopski Vardar sa 55.000 evra zbog loše organizacije utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv švedskog Malmea, koja je odigrana u Strumici.

Makedonski fudbalski šampion je kažnjen zbog toga što je publika bacala predmete na teren, blokirala stepenice na tribinama, nepristojno se ponašala i ometala fudbalere, kao i zbog paljenja i bacanja baklji na teren, prenose lokalni mediji.

Utakmica protiv Malmea je odigrana u Strumici, zbog toga što se stadion u Skoplju, Telekom arena, na kojem inače igra Vardar, priprema za meč UEFA Superkupa.

Vardar večeras od 20 sati u Danskoj igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija protiv danskog šampiona Kopenhagena. Prvu utakmicu skopski tim je dobio sa 1:0.

Blic
Foto: Twitter/SydisSporten

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter