Izvor: BSC HAPPY
21.04.2023 u 08:26
0

ŽAO MI JE MOG PARTIZANA! Bivši fudbaler crno-belih zagrmeo: SVAKI NAVIJAČ ZNA ŠTA SE DEŠAVA!

Kriza u Partizanu boli sve one kojima su crno-bele boje u srcu, a otkrio je nekadašnji igrač srpskog kluba Nikola Ninković koliko mu teško padaju aktuelna dešavanja.

Fudbaler Borca iz Banjaluke Nikola Ninković je ponikao u Humskoj i ne krije koliko ga boli jedna od najvećih kriza u istoriji kluba.

– Ne bih puno komentarisao to, jer sam više izgubio svaku želju za komentarisanjem. Sve je jasno i svaki navijač Partizana, kao i cela javnost vidi šta se dešava. Evo vidim da je bilo 1:0 protiv Čukaričkog. Razočaran sam… – poučio je nekadašnji biser Partizana za medije.

Ninković nije krio koliko je tužan i razočaran zbog stanja u Humskoj.

– Jako mi je žao mog Partizana, ali uvek sam pričao i dok sam igrao tamo i kada sam otišao, igrači i uprava će se menjati, a Partizan će zauvek ostati Partizan. Izaći će klub iz ove teške situacije, nadam se da će to biti što pre. Kad bude bude, ali siguran sam da će izaći na staze stare slave. Trenutna dešavanja ne bih komentarisao, ali svaki navijač Partizana zna šta se dešava – rekao je Nikola Ninković.

Tebas: Barselona ne može da vrati Mesija, La Liga neće da menja pravila

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter