Izvor: BSC HAPPY
21.04.2023 u 09:05
0

ŠAMPION PRONAŠAO KAPITALNO POJAČANJE! Svetski prvak stiže u NAPOLI!

Argentinski fudbaler Tijago Almada pojačaće Napoli tokom letnjeg prelaznog roka.

Sprema se Napoli za treće „krunisanje“ u istoriji kluba. Četa Lučana Spaletija nalazi se na korak od osvajanja Serije A, a uprava Napolitanaca rešena je da tokom letnjeg prelaznog roka dodatno ojača sastav italijanskom treneru.

Zbog toga, na radaru Napolija je Tijago Almada! Reprezentativac Argentine i aktuelni svetski šampion, iako se u Kataru nije naigrao, u dresu Atlante privukao je pažnju evropskih velikana, a po pisanju stranog radija Napoli je, za sada, najkonkretniji.

Đak Velezove omladinske škole nedavno je upisao i prvi gol u dresu Argentine na prijateljskom meču protiv Paname čime je samo potvrdio svoj kvalitet. Proglašen je i za najboljeg novajliju u MLS ligi, a Ameriku bi mogao da napusti i brže nego što se očekivalo. 

S obzirom na to da je Argentinac vezan ugovorom za Atlantu do 31. decembra 2025, moraće Italijani da plate obeštećenje, a pominje se da će Napoli za njegov transfer izdvojiti oko 20.000.000 evra. Ove sezone je na šest utakmica postigao četiri četiri gola i pet puta asistirao svojim saigračima.

Nije Almada igrao protiv Toronta zbog lakše povrede, a mediji u Italiji navode da je pravi razlog činjenica da će transfer biti realizovan u narednim danima, te da Argentinac ne želi da rizikuje povredu pred naredni korak u karijeri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter