Izvor: BSC HAPPY
16.09.2023 u 08:43
1

DISKRETNI HEROJ: Aleksa, uzor đacima! (VIDEO)

Posle osvojenog srebra na Mundobasketu i spektakularnog dočeka u Beogradu, Aleksa Avramović heroj ovog Svetskog prvenstva vratio se u rodni Čačak gde ga je sačekao veliki broj sugrađana, među kojima i mnogo dece.

ČAČAK DOČEKAO SVOJE HEROJE IZ MANILE: Aleksu pozdravilo više navijača nego Nemce posle zlata! (FOTO, VIDEO)

Nema sumnje da je Aleksa pravi uzor mladima i da njegovo ponašanje kako na terenu, tako i van njega treba da bude inspiracija budućim generacijama.

– Vratili smo se sa srebrom i to je ono za šta se živi i ono što svako dete koje počne da trenira košarku sanja, da jednog dana obraduje svoj narod. Bogu hvala uspeo sam u tome, svi smo uspeli i hvala vam puno i ovo su stvari koje ću pamtiti ceo svoj život. Hvala svima, hvala ljudima koji su ovo organizovali, hvala Čačanaima na toploj dobrodošlici, na velikom srcu i pokazali smo zašto je Čačak centar sveta i volim vas sve. Slava Bogu – rekao je Avramović prilikom dočeka u Čačku.

@miiciiv srebro sija kao zlato🏆🏅 #fypシ゚viral #srbija #sampion #kosarka #partizan ♬ Igraj I Pobedi – THCF

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DISKRETNI HEROJ: Aleksa, uzor đacima! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter