Izvor: Sportal.rs/Alo.rs
20.08.2023 u 11:33
0

IDEALAN TERMIN ZA NAVIJAČE U SRBIJI: Đoković protiv Alkarasa večeras u 22:30!

Novak Đoković je savladao Aleksandera Zvereva u polufinalu mastersa u Sinsinatiju posle dva seta (7:6, 7:5) i tako zakazao spektakl u svom osmom finalu ovog turnira protiv prvog tenisera sveta Karlosa Alkarasa! Poznata je i satnica finala u nedelju uveče.

Ovo će biti osmi put da Novak Đoković igra za trofej Sinsinatija. Fantastičan je Srbin, koji može da obori još jedan rekord ukoliko dođe do trofeja, a on glasi – najstariji osvajač ovog mastersa. On trenutno ima 36 godina, a davne 1970. godine je Ken Rouzvol postavio ovaj rekord kada je imao 35 godina, osam meseci i 19 dana. Dakle, imaće Novak za šta da igra, ako već povratak na prvo mesto nije veliki ulog.

Poznato je i da će se finale igrati od 22.30 po našem vremenu, što je daleko bolje od prethodnih termina. Do sada je Novak igrao kasnije mečeve, koji su se zakazivali za noć po srednjeevropskom vremenu. 

POSLAO MOĆNU PORUKU NAKON POBEDE: Raspoloženi Đoković ovako proslavio pobedu nad Zverevim (VIDEO)

– To je najveći izazov za mene u ovom momentu. Igrali smo na poslednja tri turnira. Rolan Garos šljaka, Vimbldon trava i sada na betonu po prvi put. Veoma doba test pre US opena, iako je u drugačijim uslovima. Ovde se igra na dva dobijena seta, tamo na tri. Ali igraću protiv vrhunskog igrača koji je u formi. Biće to najbolji način da se pripremim za US open – rekao je Đoković.

Đoković je protekle sedmice pobedio Alehandra Davidoviča Fokinu, Gaela Monfisa i Tejlora Frica.

– Nisam izgubio set i zadovoljan sam kako igram. Danas sam bio malo nervozniji. Sa druge strane imao sam Sašu koji je u sjajnoj formi sa snažnim servisom. Imali smo uslove gde su loptice odskakale ekstremno visoko. Brzi uslovi u kojima je teško bilo praviti brejk. Osećao sam pritisak u svojim servis gemovima. U oba seta su nekoliko poena odlučivala o pobedniku, ali sam pronašao prave udarce u važnim momentima. Tesan meč za mene i veoma važno da sam pobedio dva seta. Da smo otišli u treći, ko zna koliko bismo igrali. Imaću vremena da se oporavim za finale – dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter