Izvor: Tanjug
27.02.2023 u 22:57
0

Igor Duljaj novi je trener Partizana!

Bivši igrač Partizana i reprezentativac Srbije Igor Duljaj imenovan je za novog trenera Partizana, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Gordan Petrić je nakon utakmice sa Šerifom u Beogradu objavio da će se povući da mesta trenera Partizana i da će ekipu voditi do reprezentativne pauze.

Danas nakon utakmice sa Radničkim 1923 Petrić je najavio da postoji mogućnost da neće voditi ekipu tokom 169. večitog derbija 3. marta. Duljaj će kao šef struke „crno-belih“ debitovati na gostovanju Crvenoj zvezdi.

Partizan i Radnički iz Kragujevca remizirali u Humskoj, Petrić: „Ovo je realnost FK Partizan i naše ekipe!“

„Posle odlaska Gordana Petrića, novi šef stručnog štaba FK Partizan je Igor Duljaj. Duljaju želimo puno uspeha u radu, kao i na predstojećem 169. “večitom derbiju”, a Gordanu Petriću, uz zahvalnost, puno sreće i, pre svega dobro zdravlje“, objavio je FK Partizan.

Igor Duljaj je tokom igračke karijere igrao za Partizan, Šahtjor i Sevastopolj. Za nacionalnu selekciju odigrao je 47 utakmica. Trenersku karijeru je započeo u Šahtjoru kao pomoćni trener. Isto funkciju je obavljao u Partizanu od 2019. do 2022. godine, kada je postavljen za trenera Teleoptika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter