Izvor: sport alo
21.04.2024 u 16:02
0

„IGRAČ PARTIZANA TREBALO DA DOBIJE CRVENI KARTON“ Čuveni sudija analizirao odluke Pavla Ilića, prokomentarisao je i Ndiajev gol

Još jedno viđenje cele situacije.

Zato nije čudno što se u srpskim medijima pojavljuju brojne analize u vezi sa odlukama spomenutog arbitra, a poslednja u nizu je izjava Miroslava Radomana, koji je za „Republiku“ objasnio sledeće:

– Kazneni udarci – apsolutno ispravni! Drugi penal za Zvezdu, recimo, morao je da se sankcioniše direktnim crvenim kartonom za Antića. Prekršaj je bio previše grub, sa otvorenim stopalom, a to niko ne spominje – rekao je Radoman, pa dodao:

 

JOKIĆEV SAIGRAČ DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST! Denver srušio Lejkerse, a njega ispitivali o KRIMINALU!

 

Što se tiče drugog gola Zvezde, svi koji su igrali fudbal, a ja sam jedan od njih, znaju da je kontakt učinjen sa leđa uvek – kazna! Ovde imamo podmetanje Endiaja gde igrač odbrane Marković igra unazad i ne može da se kontroliše i da vidi protivničkog igrača. Igrač Partizana se sapleo na to postavljanje igrača Zvezde, a to nije građenje niti remplovanje, to je prekršaj – dodaje Radoman.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter