Izvor: HAPPYBSC
20.02.2024 u 14:34
0

ISTRAGA POSLOVANJA: Inspekcije ušle u prostorije Zvezde, krenula istraga poslovanja kluba

Košarkaški klub Crvena zvezda se oglasio saopštenjem u kojem navodi da je u prostorije kluba ušla finansijska i budžetska inspekcija.

U saopštenji se navodi da je naložena poreska kontrola u prostorijama Crvene zvezda. Budžetska inspekcija će vršiti kontrolu za period 01.06.2022.godine do današnjeg dana.

„KK Crvena zvezda informiše javnost da su od danas, 20.02.2024.godine, u prostorijama kluba prisutne dve kontrole: Poreska, koju vrši Poreska uprava, i druga, koju vrši Budžetska inspekcija.

Podsećamo da je Budžetska inspekcija (čiji je zadatak da obavi kontrolu namene trošenja svih sredstava koje je naš klub dobio od države) već obavila detaljnu kontrolu kluba za period od 01.01.2012.godine do 31.05.2022.godine, kao i da je tada sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. I upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub!

KK Crvena zvezda okreće se narednim izazovima i utakmicama, i uredno ćemo izveštavati javnost – navodi se u saopštenju Zvezde“.

Čitava priča događa se samo dva dana posle obraćanja predsedniak Republike Srbije Aleksandra Vučića koji je napao Željka Obradovića i optužio i Zvezdu i Partizan da vrše pritiske na državu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter