Izvor: Sputnjik
23.12.2023 u 09:47
0

Jokić briljantnom partijom sprečio iznenađenje – Bogdanović na papiru odličan, ali… VIDEO

ikola Jokić i Bogdan Bogdanović, srpski košaraški reprezentativci, ponovo su odigrali briljantne partije u NBA ligi.
Jokić je u pobedi Denvera nad Bruklinom upisao 31 poen uz 11 skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte.
Najbolji košarkaš sveta je u poslednjoj deonici sprečio iznenađenje, sa pet vezanih poena je otvorio seriju svog tima koji je na kraju slavio sa 122:117.
Pobedi se, nažalost, nije radovao Bogdan Bogdanović, njegova Atlanta je poražena od vicešampiona Majamija sa 122:113, uz dobru partiju srpskog reprezentativca.
Bogdanović je sa klupe za 35 minuta na terenu ubacio 23 poena uz pet asistencija, ali je zanimljivost da je čak 18 puta šutnuo za tri poena.
Dok je pogađao njegova ekipa je održavala egal, u drugoj deonici je pet puta bio precizan sa te razdaljine, ali je potom šut zakazao.
Bez obzira na to, Bogdanović je upisao sedmi uzastopni meč sa preko 20 ubačenih poena, što ukazuje da igra u izuzetnoj formi.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter