Izvor: RT
25.02.2024 u 11:18
1

JOVIĆU PRETI SUSPENZIJA U NBA: Amerikanci kažnjavaju Srbina, a nije se ni tukao

Sve je jasnije kako bi igrači mogli da budu kažnjeni posle ružnih scena sa meča Hita i Pelikansa

Srpski košarkaš Nikola Jović mogao bi da bude suspendovan i novčano kažnjen posle tuče koja je izbila na meču između njegovog Majamija i ekipe Nju Orleansa.

U subotu je meč dva tima sa Istoka obeležio duel Kevina Lava i Zajona Vilijamsona na početku četvrte četvrtine, koji je potom prerastao u masovnu tuču.

Iz ekipe Majamija, Džimi Batler i Tomas Brajant su bili izbačeni, dok su Nadži Maršal i Hose Alvarado iz Nju Orleansa dobili istu kaznu.

No, u svemu je učestvovao i mladi srpski košarkaš, koji je ustao sa klupe kako bi zaštitio svoje saigrače, pa bi zbog toga mogao da snosi posledice, prenose američki novinar Ira Vinderman.

On navodi da bi, sudeći prema snimku, Jović mogao da bude suspendovan za predstojeći meč protiv Sakramenta koji je na programu u ponedeljak.

Pravila NBA lige nalažu da igrači koji nisu u igri moraju da ostanu u blizini klupe ili će biti kažnjeni zabranom igranja na najmanje jednom meču, bez plate, kao i novčano do 50.000 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JOVIĆU PRETI SUSPENZIJA U NBA: Amerikanci kažnjavaju Srbina, a nije se ni tukao”

  1. mali se samo smeje sto bi ga kaznjavali Pa nemoze on vasu kulturu izmeniti , Igraci su pokazali zivotinjski karakter svatko bi se nasmejao takvoj bandi

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter