Izvor: Kurir sport/Beta
25.08.2023 u 11:32
0

JUNAJTED ODBIO REKORDNU PONUDU: Najbolja golmanka na planeti ostaje u klubu iz Mančestera

Ženski fudbalski klub Mančester junajted odbio je rekordnu ponudu neimenovanog kluba za svoju golmanku Meri Erps, preneli su danas britanski mediji.

HALAND DOBIO NEPRISTOJNU PONUDU OD OVE FATALNE LEPOTICE: NEMAČKA DIVA I NORVEŠKA ZVER! (FOTO)

Kako je preneo Skaj, ponuda je bila svetski rekord ženskog fudbala za golmanku, ali Junajted nema nameru da proda Erps već želi da produži ugovor.

Sadašnji ugovor 30-godišnje reprezentativke Engleske ističe za godinu dana.

Erps je prošle nedelje proglašena za najbolju golmanku na Svetskom prvenstvu u Australiji i na Novom Zelandu. Ona je primila četiri gola u sedam utakmica na turniru i odbranila je jedanaesterac u finalu protiv Španije, koje je Engleska izgubila sa 0:1.

Erps je 2019. godine iz Volfsburga prešla u Junajted. Odigrala je svaki minut u prvenstvu u poslednje četiri sezone, a u februaru je dobila nagradu Fife za najbolju golmanku sveta.

Mančester junajted se pojačava ovog leta u nameri da osvoji šampionsku titulu, u ekipu je došla Žejsi iz Brazila i najavljen je dolazak još nekolicine igračica.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter