Izvor: KURIR
31.03.2024 u 09:29
0

„KORISTIM NAJBOLJE ŠTO MI ŽIVOT PRUŽA“: Mirotića pitali da li se kaje zbog odluke koju je doneo prošlog leta

Nikola Mirotić je tokom prošlog leta bio slobodan agent i to je diglo na noge i ambiciozne srpske klubove

Tražili su ga i Partizan i Crvena zvezda, a on je na kraju u zadnji čas prelomio i potpisao za Olimpiju iz Milana. Jedan od najboljih šutera i strelaca Evrolige sada je govorio o toj svojoj odluci i istakao je da se ne kaje kako je odabrao.

„Da li se kajem? Apsolutno ne! Nisam osoba koja se kaje. Uvek pokušavam da budem pozitivan i da iskoristim ono najbolje što mi život pruža. Veoma sam srećan što imam ovaj posao i što sam u timu kao što je moj. Srećan sam jer mi je Bog dao šansu da igram košarku koju toliko volim, tako da se ne kajem“, rekao je Mirotić.

 

VELIKI SKANDAL TRESE EVROPSKI FUDBAL: Dinamo i klub iz tzv. Kosova sumnjiče se da su namestili meč u Ligi konferencija?!

 

Iskusni španski košarkaš je karijeru počeo u Real Madridu iz čije je akademije ušao u prvi tim. Nakon nekoliko sjajnih sezona u Madridu otišao je u NBA odakle se vratio u Španiju, ali u Barselonu. Sada može da vidi sličnosti Milana i Barse.

„Oba tima imaju sjajnu organizaciju i sjajan stručni štab. U Barseloni sam imao Šarunasa Jasikevičijusa, ovde imam Etorea Mesinu, jednog od najboljih u Evroligi. Tako da uprkos mojim godinama ja nastavljam da učim i da napredujem svake sezone. Tako da postoji mnogo toga pozitivnog u ovoj organizacijI“, istakao je Mirotić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter