Izvor: Kurir
08.03.2024 u 20:29
0

MIROTIĆ I GROBARI PRVI PUT OČI U OČI: Navijači Partizana uvredama dočekali Nikolu! VIDEO

Celo minulo leto proteklo je u sagi oko dolaska Nikole Mirotića u Partizan.

Španski košarkaš crnogorskog porekla bio je na pragu crno-belih, sastao se sa Željkom Obradovićem, ali je iz neobjašnjivih razloga odlučio da ih „odjavi“ i preseli se u Milano, gde nastupa za Olimpiju Armani.

Košarkaš rođen u Podgorici tada je pravdao svoju odluku pretnjama koje je dobijao, ali nikada nije rekao i od koga su one stizale.

Naravno, navijačima Partizana se to nije dopalo, pa su svoje ogorčenje iskazali putem društvenih mreža. Još sveža „rana“ nije dodatno proširena prilikom gostovanja italijanskog kluba u Beogradu, pošto Mirotić zbog povrede tada nije igrao. To, ipak, nije smetalo navijačima Partizana da mu upute poruku „Čiji poziv je preči od obraza i reči…“

Međutim, sada će se prvi put u oči u oči naći sa grobarima.

Po izlasku na zagrevanje, navijači su Mirotića dočekali uvredama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter