Izvor: NOVOSTI
31.03.2024 u 10:18
0

KVARTET MESIJEVIH NASLEDNIKA: Argentinac prognozirao buduće osvajače „Zlatne lopte“

AKO je iko pozvan da priča nešto o "Zlatnoj lopti" koju jednom godišnje dodeljuje "Frans fudbal", onda je to Lionel Mesi. Jedan od dvojice najboljih fudbalera svih vremena je čak osam puta osvajao prestižan trofej, a najmanje tri poslednja puta je taj izbor bio pun kontroverzi i kritika.

Međutim, francuski novinari su zamolili ovih dana Argentinca da prokomentariše neke od budućih izbora i praktično prognozira svoje naslednike u izboru za ovu prestižnu nagradu koju su do sada mnogi osvajali, ali je samo Mesi čak osam puta nosio kući ovo jedinstveno priznanje.

– Trenutno je u fudbalu mnogo mladih igrača koji su iz sezone u sezonu sve bolji. Kada razmislim, ko bi mogao da osvoji zlatnu loptu ili više njih, prvo mi na pamet padaju Erling Holand, pa Kilijan Mbape. Tu su i Vinisijus Žunior i Lamin Jamal – prognozira Mesi.

KORISTIM NAJBOLJE ŠTO MI ŽIVOT PRUŽA“: Mirotića pitali da li se kaje zbog odluke koju je doneo prošlog leta

 

Ovaj „skraćeni spisak“ je izgleda najviše „emotivno“ dotakao fudbalsku javnost u Engleskoj, ali i navijače Real Madrida. Bez obzira na to što je Mesi na svoj spisak već stavio Vinisijus Žuniora, Engleze je skoro pa naljutila činjenica da Mesi nije ni pomislio na Džuda Belingema koji trenutno igra fudbal svog života u dresovima reprezentacije „gordog albiona“ i Reala.

Zanimljivo je da na spisku fudbalera Inter Majamija nema ni jednog Argentinca, a tu su po jedan Norvežanin, Brazilac, Francuz i Španac, pa se postavlja pitanje, kako li u njegovoj rodnoj zemlji gledaju na izostanak patriotskog pogleda na buduće izbore za „zlatnu loptu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter