Izvor:
08.09.2017 u 14:10
0

Ðorđević: Respekt Mađarima, ali neka oni misle o nama!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević izjavio je sinoć da Mađarska, rival u osmini finala prvenstva Evrope zaslužuje respekt, ali da, kada se sve uzme u obzir, oni imaju više razloga za brigu.

"Mađari su napravili veliki uspeh plasmanom međđ 16 najboljih reprezentacija Evrope i samim tim što su stigli u osminu finala zaslužuju respekt. Ipak, svesni smo da smo kao prvoplasirani tim naše grupe favoriti u tom duelu i oni, pre svega, treba da razmišljaju o nama. Mi ćemo toj utakmici prići i pripremiti je ozbiljno, kao što se pripremamo za svakog protivnika. Treba dobro da iskoristimo dva dana koliko ima do utakmice, da se odmorimo i kroz treninge spremno dočekamo osminu finala", rekao je Ðorđević, a prenosi sajt KŠ.

Duel osmine finala šampionata Evrope između Srbije i Mađarske igra se u nedelju od 14.15 sati.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter