Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
01.12.2023 u 17:24
0

FAVORIT ZA NAJVEĆU NAGRADU: Smeši mu se novo priznanje

As Denvera igra sjajno od početka sezone.

Srpski košarkaš Nikola Jokić nalazi se na vrhu liste kandidata za najkorisnijeg igrača NBA lige, posle novog preseka. Centar Nagetsa ove sezone u proseku ima 29 poena, 13,2 skokova i 9,2 asistencije. Jokić je stigao do sedmog tripl dabla u sezoni, a u karijeri ih ima 112.

Na drugom mestu je Džoel Embid, koji je napredovao za jednu poziciju preskočivši Luku Dončića. Aktuelni MVP igra sve bolje i beleži rekord karijere od 6,6 asistencija. Protiv Lejkersa je ostvario prvi ove sezone, a šesti tripl-dabl u karijeri.

Centar Filadelfije je na prosecima od 32,3 poena, 11,7 skokova i 8,3 asistencija na poslednja tri meča. Ove sezone je imao pet utakmica na kojima je postizao po najmanje 35 poena i imao po barem 10 skokova, najviše u čitavoj ligi.

ČOVEK JE BRUTALNA MAŠINA: Jokić se vratio posle povrede i POKIDAO Hjuston (VIDEO)

To ga je smestilo ispred zvezde Dalasa koji je sada na deobi trećeg mesta sa Šajem Gildžesom-Aleksanderom.

Najveći skok unutar Top 10 je napravio Janis Adetokumbo koji je sada peti, u odnosu na prošlu nedelju kada je zauzeo devetu poziciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter